14 Eylül 2012 Cuma

SANISHOBI/KUTU MASALI :)))))))

Bir varmış bir yokmuş, çooookkk uzak diyarlarda yaşamkent denen güzel mi, güzel bir yer varmııışşş. Yaşamkentte alışveriş yapmayı çok seven Sanish isimli bir kız yaşarmış. Sanish ne zaman dışarı çıksa elinde kutularla eve dönermiş. Gel zaman git zaman evde kutular çoğalmış çoğalmış çoğalmıııış. Sanish’in o kadar çok kutusu olmuş ki bir odanın tamamı kutularla dolmuş!!!!!
Günlerden bir gün Sanish korkarak kutu odasına girmiş. Kafasına, ayağına, eline, koluna bir kutu düşecek korkusuyla yüreği pıt pıt atarak bir tanesini çekip almış ve hemen odanın kapısını kapatmış! Sonra oturmuş televizyonun karşısına ve bu kutuyu bir güzel çift taraflı bantla kaplamış. Sonra mı ? Sonraaaaa almış eline bir tığ ve upuzuuunnnnn bir zincir çekmiş…. Bakın bu kutu ne hale gelmiş….
 

Sanish bu kutunun içine mumlarını koymuş....

 

Sanish yaptığı kutuyu çok beğenmiş. Ertesi gün tekrar kutu odasına girmiş ve acele ve panikle bir kutu daha almış. O kutuyu da zincirle kaplamış...
 
 
Sanish bu kutuya da artık kullanmadığı aynalarını koymuuuşşş....
 
 
 
Günler haftaları, haftalar ayları kovalamış. Sanish kutu odasına artık korkmadan giriyormuş çünkü kutular birer birer azalıyormuş... Azalan kutular karşısında Sanish daha çok alışveriş yapabileceğine karar vermiiişşş... :))))
 
Veeeee gökten 3 kutu düşmüüüşşş...
 
 
Birisi Ayşegül'e...


 
Fotograflarını koyması için....
 
 
Diğeri Özgeye....

 
Faturalarını koymaları için....
 

Bu da Arcayaaa....

 
İçine CD'lerini koyması için....
 
Şimdi söyleyin bakalım bu masalın ana fikri nedir?

2 yorum:

  1. Sanish her zamnki gibi yine birsheyleri değerlendirmish! ...;)

    YanıtlaSil
  2. Sanish çook yaratıcı ve çook güzel öyküler yazabilir...kutular kadar fikrin nasıl çıktığını anlatışına da hayran kaldım:))

    YanıtlaSil