1 Şubat 2014 Cumartesi

DEMİR ADAM'IN KİTAPLIĞI/ HAFTANIN KİTABI

Bir çocuk gelişimci olarak “Çocuk Edebiyatı” her zaman ilgimi çeken bir alan olmuştur. Tabiki bunda asistanlık yıllarımda bu dersi uzun yıllar asiste etmemin etkisi büyük:)
Her kitapçıya gidişimde mutlaka birkaç resmli çocuk kitabını inceler, okur bazen de bir iki tanesini alır çıkarım. Bu ilgim Demir’in doğumundan sonra elbette  daha da arttı. Şimdiden oğlumun küçük bir kitaplığı var:)
Bu nedenle her hafta bir çocuk kitabını #Demir Adam’ın Kitaplığı başlığı altında tanıtmaya karar verdim. Tabi hepsi Demir’in şu anki gelişim düzeyine uygun değil. Bazılarını 3 yaşında, bazılarını 5, bazılarınıysa  6 yaşında okuyacak.



Eveett ilk kitabımız oğlumun en sevdiği kitap “Sevimli Sesli Kitabım Çiftlik”. Bu kitap Muslu Ailesinden bize hediye:) Çok teşekkür ediyoruz…

Kitap bebeklik dönemi, hatta bir yaşın ilk yarısı için çocukların ilgisini çekebilecek nitelikte. Bir çok sesli kitabın aksine sesleri ve müziği çok güzel. Çiflik hayvanlarını ve seslerini tanıtıyor. Fakat civciv sayfasında bir horoz sesi var! Horozun kendisi yok!! Tamam biz civcivin oluşumunda horozun rolünü biliyoruz fakat minik yavru nerden bilecek!!:)) Bir de çiflik hayvanlarımıza baykuşu da dahil etmişler!!:)) 
Herşeye rağmen oğlum bu kitaba bayılıyor:) Minnoşlara keyifli okumalar...

2 yorum:

  1. Gule gule okusun buyusun Demir Adam.Begenmesine cok sevindik :) Perinin de hala favorisi. Su anda Orman kitabini ezberliyor ama Ciftlik daha keyifli...

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ediyoruz:) Bayıldı bayıldı, en çok da köpekli sayfayı seviyor:) Tekrar teşekkür ediyoruz, Periyi kocamanca öpüyoruz:)

    YanıtlaSil